Tämmöisen pienen sydänkakun tein Itsenäisyyspäivän kunniaksi. Käytin koristeluun muutamia päiviä aikaisemmin tekemiäni koristeita ja kakusta tulikin (jälleen!) yltiöromanttinen! Tämmöisiä hörhelöitä minun kakuistani tahtoo tulla, jos ei jarruttele.. =D Esikoinen tuumasikin kakun nähdessään: "Äiti, ihana hääkakku!!"

1112854.jpg

Vähän eri kantilta..

1112851.jpg

Ja lähikuvaa koristeista..

1112852.jpg

Kakku on pieni, kahden tai kolmen munan pohjaan tehty (en muista, kun otin pohjan pakkasesta). Täytteenä on joulun makuja; mausteliemessä keitettyjä päärynäkuutioita ja kanelilla maustettua vaniljakreemi-kermavaahtoa. Kakun kostutukseen käytin päärynöiden keitinlientä. Pursotukset ovat vispikermaa ja koristeet siis marsipaania. Kuvassa kakku on kovin keltainen vaikka oikeasti sävyt ovat luonnonvalkoista ja liilaa...

Ai niin, osa teistä oli kiinnostuneita tuosta lilja/kellokukka-muotista. Se on siis osa Wiltonin 32-osaista kukkamuotti-settiä ja on tämän näköinen:

1112872.jpg

Viuhka siis pyöräytetään tötteröksi ja muotoillaan kukan muotoon. Nämä kukkaset (ainakin marsipaanista tehtynä) on helpointa kuivattaa ylösalaisin.

Hyvää itsenäisyyspäivää teille kaikille vielä toistamiseen! Nyt siirryn television ääreen ihastelemaan Linnanjuhlien pukuloistoa!