Minulta pyydettiin syntymäpäiville bobcat-aiheista kakkua. Mietin useampiakin vaihtoehtoja, mutta päädyin lopulta perinteiseen kermakakkuun, johon tein vuodenaikaan sopivan syksyisen koristelun ja tietysti sen bobcatin myös..

1995231.jpg

Jälleen kuva sekä salamalla että ilman (en osannut valita vain yhtä)..

1995232.jpg

Kakussa on kahdeksan munan pohja kostutettuna metsämansikkamehulla. Täytteestä toivottiin mansikkaista, joten laitoin tähänkin omatekoista mansikkahilloa ja pakastemansikoita soseutettuna ja lisäksi diplomaattikreemiä. Kakku on täysin laktoositon, joten kuorrutus ja pursotukset ovat laktoositonta vispikermaa. Koristeet ovat kaikki marsipaania ja pinnalla jälleen erivärisiä kimallejauheita.

Maalaukseen tavoittelin sellaista käsinpiirrettyä ja vähän luonnosmaista tunnelmaa, sillä minusta oli turha yrittääkään valokuvantarkkaa toteutusta. Varsinkaan kun en näistä teknisistä vempaimista mitään ymmärrä... Saattaa tosin tämäkin tekele aiheuttaa tahattomia naurunpyrskähdyksiä asiasta jotain ymmärtäville ;) Joka tapauksessa, piilotin omavaltaisesti merkki- ja mallitietoihin onnitteluviestin sekä päivämäärän (sankari kun virallisesti ikääntyy vasta tiistaina). Toivottavasti kakku oli saajalle mieluinen ja tietysti myös maistuva. Onnittelut myös leipurilta!