Tätä kakkua päätin tehdä juhlistamaan pääsiäispyhiä jo kuukausia sitten, sillä raikkaat sitruksien maut sopivat niin mainiosti juuri pääsiäiseen.

1239531273_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Ihan perinteinen brita-kakku tällä kertaa pyöreänä versiona, jonka täytteeksi laitoin vaahdotettua Flora Vanillaa ja omatekoista sitruunatahnaa eli lemon curdia. Sanalla sanoen: I H A N A A !!!

Tuli tämän kakun teossa vähän epäonneakin matkassa. Flora vanilla vaahtoutui tosi hyvin aika napakaksi vaahdoksi, mutta oltuaan pienen hetken kakun välissä se alkoi jostain syystä sulaaaaa... Liekö pohjat olleet kuitenkin liian lämpimät, vaikka omasta mielestäni annoin niiden jäähtyä ihan reilusti. Kuten kuvastakin näkyy, vaahto alkoi pursuta kakun välistä tuolta vasemmasta reunasta pois ja vähän kuvan ottamisen jälkeen kakun ympärillä oli vaahtoinen vaniljakastikelammikkoOtsan rypistys Ei niin kamalan kaunista katseltavaa, mutta mitäs pienistä sillä maku todellakin on kohdallaan!! Sitruunan kirpeys sopii ainakin minusta ihan loistavasti brita-kakkuun, nami! Tätä uskallan suositella muillekin!