Tämä kakku matkasi samoille synttäreille kuin tuo alempi Salama-kakkukin, tosin 7-vuotiaalle isosiskolleHymy

1240820267_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

1240820306_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

1240820352_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Nyt vasta kakkukuvia katsellessani huomasin, että unohdin kokonaan laittaa tähän tekemäni kultaisen prinsessan kruunun!! Oi ei, tätä huonoa muistia..Otsan rypistys

No, asiaan.. Synttärisankari toivoi kakkuunsa prinsessaa, ruusuja ja sydämenmuotoista nimilaattaa. Loppu onkin sitten minun mielikuvitukseni tuotetta..

Kakussa on viiden munan pohja paistettuna sydämenmuotoisessa reunavuoassa. Kostutukseen käytin metsämansikkamehua ja täytteeksi laitoin mansikkamoussea.  Kuorrutus ja pursotukset ovat Flora vispiä, jonka maustoin osaksi mansikkatomusokerilla, josta tuli myös tuo päällipursotusten ja alareunan tähtien hento vaaleanpunainen sävy. Kaikki koristeet ovat marsipaania, kukat muutamalla pienellä sokerihelmellä höystettynä.

Toivottavasti näkemykseni kakun suhteen osui nappiin ja kakku oli mieluinen! Onnea Reetalle vielä näin jälkikäteen!!