Tänä vuonna meillä ei syöty isänpäivänä kotona ollenkaan täytekakkua, sillä isukki juhli synttäreitään viikolla ja kakkukiintiö alkoi olla jo täysi. Papalle sentään teimme tyttöjen kanssa yhteisvoimin pienen täytekakun isänpäiväkahveille..

2051675.jpg

Kakussa on pieni, kahden munan pohja, jonka kostutukseen käytin vadelmamehua. Täytteenä on vadelmahilloa ja kermavaahtoa ja pinnalla pakastevadelmia hyytelösokerikiilteen alla.  6-vuotias esikoisemme toimi pursotusmestarina (toista kertaa elämässään) ja puuha sujuikin oikein mallikkaasti! Pari pystyviivaa ja päällikiemuraa tein malliksi ja loput neiti pursotteli itse kuin vanha tekijä. Pienemmät siskotkin pääsivät mukaan koristelupuuhiin ja marsipaanikukkia ja nonparelleja aseteltiin kakun päälle todella tarkasti. 3-vuotiaamme halusi laittaa vielä marsipaanisydämenkin kaiken kruunuksi. Kakun väritys on isänpäiväkakuksi kovin hempeä, mutta meidän neidit nyt sattuvat tykkäämään pinkistä.. Eikös vain olekin hieno luomus?!

Edit: Postaukset tuntuvat nyt tosiaan venyvän jälkijunassa; kuvia olisi odottamassa useampia.. Päivityksiä saattaa siis olla luvassa tällä viikolla enemmänkin (vielä kun saisin taiottua jostain lisää aikaa bloggaamiseen..), miehen synttärikakkuja ja muutakin pientä.. =)