Siinäpä se, otsikko jo kertoo, että melkoisen haasteen sain!!

Mietin ja pähkäilin, miten saisin Antin ujutettua kakkuun.. Kuvan maalaaminen kävi tietysti ensin mielessä, mutta todellisen ihmisen maalaaminen vain on niiiiin hirmuisen vaikeaa! Paitsi että kuvan pitäisi muistuttaa oikeaa, elävää ihmistä; tulisi hahmon olla vielä tunnistettavissakin kakun päältä. Googletin kuvia ja surffailin netissä tunnin jos toisenkin ja lopulta päätin kuitenkin yrittää maalaamista, kun en oikein parempaakaan ideaa keksinyt. Älkää arvostelko liian ankarasti, Antin fanit varsinkaan

Tähän kakkuun toivottiin Antin lisäksi varsin ihanaa ideaa, jonka ilomielin toteutin; Emma nimittäin pääsi juhlistamaan synttäreitään Antti Tuiskun keikalle ja tämä tieto paljastui päivänsankarille vasta kakun päältä!! Toivottavasti yllätys säilyi loppuun saakka ja synttäripäivä illan keikkoineen oli ikimuistoinen!

Kakussa oli jälleen kahdeksan munan sokerikakkupohja paistettuna säädettävässä reunavuoassa. Kostutukseen käytin mansikkamehua ja täytteeksi laitoin toiveen mukaan mansikkamoussea. Kakun pinnalle sivelin kosteuseristeeksi ohuelti sokericremeä ennen marsipaanilevyn "asentamista". Kuva ja teksti on siis sudittu marsipaanilevylle, kuva nestemäisellä mustalla värillä (ihan Cittarin valikoimista) ja tehosteena käytin vähän myös Wiltonin valkoista väriä ja tekstin rustailin mustalla elintarviketussilla. Pursotukset ovat tuttuun tapaan Flora vispiä ja nurkkakoristeet tein marsipaanista silikonimuotilla.Reunoilla lisäksi valkoisia ja vaaleanpunaisia sokerihelmiä.

Onnea Emmalle vielä näin jälkikäteenkin!!!

 

 

Edit: Postaukset tulevat jälleen jälkijunassa, pahoittelut siitä!! Nyt vain tuntuu, että virta on todella vähissä, eikä intoa tunnu riittävän mihinkään; ei blogitouhuihin eikä edes lähestyvän joulun valmisteluun Yritän kuitenkin potkia itseäni liikkeelle ja vähän tunnollisemmaksi tämän postailun ja vastailunkin suhteen!! Edelleen muutama uusi, herkullinen ohje odottaa kääntäjää ruotsinkieleltä suomeksi ja onpa jemmassa muutamia kuvia täytekakuistakin sekä yksi hääkakun koriste, jonka kyllä julkaisen vasta muutaman viikon päästä, kun juhlat on saatu vietetyksi (ei paljasteta koristetta vieraille ennen aikojaan!). Kyllä näitä postauksia on siis luvassa jatkossakin, mutta millä tahdilla; sitä en uskalla luvata..

Leipomisintoa teille kaikille, jospa sitä innostusta tarttuisi sitten hitunen tännekin päin!! Vaikka aina se jouluinnostuskin on jostain löytynyt, viimeistään sitten kun kalenteri pyörähtää joulukuun puolelle..