Hiphei, tikkunekku täällä taas!! Pitkästä aikaa uusia pävityksiä tässäkin blogissaHymy Ihana huomata, että olette käyneet kylässä entiseen malliin hiljaiselosta huolimatta ja kommenttejakin oli kertynyt varsin mukavasti. Kiitos siis teille kaikille!!!

Blogitauko tuli oikeastaan ihan vahingossa, sillä raju influenssa kaatoi koko perheen sängyn pohjalle ja vei voimat vähäksi aikaa ihan totaalisesti. Siinä sitten voimia keräillessä ja diabeetikkomme vaihtelevien verensokereiden kanssa taistellessa ehdin väissä vähän leipomaankin.

Tein synttäritarjoiluja 11 vuotta täyttävän neidin synttäreille, niistä enemmän tuossa alempana. Kaikesta en ikävä kyllä muistanut edes kuvia ottaa, ainakin koristellut vaahtokarkit ja jättihampurilainen jäivät kokonaan kuvaamatta! Idea jättihampurilaisesta syntyi, kun synttärisankarin äiti kyseli lapsille maistuvaa voileipäkakun korviketta ja mainitsi hampurilaiselta maistuvan kakun. Ehdotin yhtä, jättikokoista hampurilaista, joka sitten leikataan sopiviksi annospaloiksi. Leivoin sitä varten iiiiison sämpylän ja paistoin paistinpannun kokoisen pihvin, väliin mieleiset lisukkeet ja siinä se! Tämä idea testattiin myös meillä kotona ja ainakin meidän neidit tykästyivät jättikokoiseen hampurilaiseen, josta koko perhe sai mahansa täyteenHymy  Kiva idea juuri lastenkutsuille, ja sopii loistavasti isommillekin, suosittelen!!

Ja sitten sitä luvattua kakkuakin..

Tällä kakulla herkuttelimme eilen ja muutaman vieraankin saimme seuraksi. Tällä kakulla olisi oikeastaan sopinut juhlistaa meidän tyttöjen uusia huoneita, joita sisustaessa ja järjestellessä meni melkein koko viime viikko.

Mango-juustokakku on yksi omia lemppareitani ja tämä kakku oli oikein raikas, sitruunainen versio. Jättäkää ihmeessä kommentteja, jos ohje kiinnostaa, voin sen tänne lisätä. Koristelu on tehty tosi nopeasti koristevarastosta löytyneillä kukkasilla, eikä näytä oikein miltään, mutta kakku sentään oli hyvää!

Nettiyhteys on temppuillut meillä koko viime viikon ja ongelmat tuntuvat jatkuvan edelleen, joten ei kannata ihmetellä, jos vastauksia kommentteihin tai meileihin ei heti kuulu. Pyrin kuitenkin vastailemaan mahdollisuuksien mukaan ja viikonloppuna olisi luvassa taas uutta kakkupäivitystäkin. Pääsen uppoutumaan Nalle Puhin maailmaan synttärikakun muodossa ja päässä kihisee valtaisa määrä ideoita ja sormet syyhyää... Leipomisiin siis!!!