Tämä kakku pääsi juhlistamaan valmistujaisia viime viikonloppuna. Juhlinnan kohde oli uunituore sisustusrakentaja, joten koristelusta löytyy asiaankuuluvaa rekvisiittaa..

1244897526_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

..maalipurkkeja, tapettirullia ja työkaluja. Yksi maalipurkki oli kuulemma kaatunut, kun kakkua niin kovalla kiireellä kuskattiinSilmänisku

1244897563_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Ja tässä näkyy kakun varsinainen idea paremmin. Tein keksipohjan päälle kolme eriväristä ja erimakuista moussekerrosta. Samalla idealla saisi upean kakun vaikka erilaisista suklaista, mutta tällä kertaa kakkuun toivottiin raikkaita värejä ja hedelmäisiä makuja.

Alimmainen kerros tässä kakussa on persikka-passionmoussea (hivenen sävytettynä elintarvikevärillä, jotta kerrokset erottuvat paremmin), keskimmäinen, keltainen kerros on mangomoussea ja valkea päällikerros on valkosuklaamoussea. Uskon makuyhdistelmän toimineen, sillä kakku sai osakseen todella vuolaita kiitoksia!!

Vielä kerran paljon onnea valmistuneelle!!!

Niin ja olihan kakun teossa hiukan epäonneakin matkassa, sillä sairastelu ei ottanut hellittääkseen ja kakku oli lopulta tehtävä hanskat kädessä, sillä käsiini ilmestyi juuri sopivasti kipeä ihottuma. Syynä ei kuitenkaan ollut allerginen reaktio, vaikka ensin niin kuvittelin (ja sitä lääkärikin epäili) vaan jälkeenpäin selvisi, että koko perheen sairastelujen aiheuttaja olikin enterorokko. Tauti nosti lapsille rakkuloita kurkkuun ja minulle myös käsiin ja myöhemmin vielä jalkoihinkin, joten ihan täysillä en päässyt kakunkoristeluun paneutumaan. Hanskat kädessä homma ei minulla ainakaan toimi alkuunkaan!! Sormet on hanskat kädessä niiiiiin kömpelöt!!! Onneksi ihottuma on nyt hävinnyt ja niin kädet kuin jalatkin ovat kunnossa taas!