Jääkaapissa oli pian vanhaksi menevää kermaa, joten tekaisin kahvikakkua tällä hyväksihavaitulla ohjeella. Tälläkään kertaa kotoa ei löytynyt sitruunaa, joten maustoin kakkutaikinan Santa Marian Caipirinha drink mixillä ja unikonsiemenillä. Onnistuihan se  sitruunainen kakku niinkin

Kakkua oli maisteltava (ja kuvattava) heti tuoreeltaan; niinpä kakkuviipaleet ovat hiukan muruisia..

Drink mixiä laitoin taikinaan pari ruokalusikallista, mutta sitä olisi voinut olla enemmänkin (tykkään reilusta sitruunanmausta). Unikonsiemeniä laitoin ehkä noin 3 ruokalusikallista.

Idean sitruunan ja unikonsiemenien yhdistämiseen nappasin eräästä ruotsalaisesta leivontakirjasta, jossa oli sitruuna-unikonsiemenmuffineja. Niitäkin täytyy varmasti vielä kokeilla..