Tämä kakku meni ystäväni pojalle, joka toivoi synttäreilleen Gormiti-aiheista kakkua. Aiheena siis kyseisten "örkkien" tulivuorilinna..

"Eikö tuo kakku olekin aika iljettävä..?" Kysyi meidän neidit, kun näkivät valmiin luomuksen. Ei vissiin tämä hirviömeininki oikein iske pieniin prinsessoihin

Eikä tämä kyllä mitenkään kaunis olekaan, mutta toivottavasti maistui ainakin pienille pojille!

Kakussa on oikeastaan kaksi kakkua päällekäin; alla viiden munan (halk. 26 cm) pohja ja päällä kolmen munan (halk. 20cm) pohja. Molemmat on kostutettu metsämansikkamehulla ja täytteenä toiveen mukaisesti mansikkamoussea. Veistelin kakkuun hiukan "muotoja" ja jämäpalat laitoin vielä päällimmäiseksi kakkuun, joten korkeutta tuli siitä vielä lisää. Sivelin kakun kauttaaltaan sokericremellä ennen marsipaanilla kuorruttamista.

Kuorrutus, kuten myös koristeet, ovat marsipaania (käsissä grillitikkuvahvistukset), jota värjäsin ja maalailin elintarvikeväreillä. Laavajuovat (tai mitä sitten lienevätkään) ovat punaista koristelugeeliä.

Tämä kakku oli tosi haastava ja toteutus aiheuti melkosesti päänvaivaa. Ihan oikean gormitilinnan näköistä en kakusta saanut ja se kyllä harmittaa  Toivottavasti kakku oli kuitenkin päivänsankarille mieleen ja maistui epäilyttävästä ulkonäöstään huolimatta myös vieraille!