Kummityttömme 1-vuotissynttäreitä juhlitaan tänä viikonloppuna. Koristeita kakkuja varten oli tarkoitus näpertää yhteisvoimin ystäväni (siis synttärisankarin äidin) kanssa, mutta lasten sairasteluiden ja muiden yllätysten vuoksi koristetalkoista ei tullutkaan mitään. Näpersin sitten nämä luomukset omin päin ystäväni ideoiden mukaan. Toivottavasti nämä olivat edes hiukan sitä, mitä piti...

1900965.jpg

Koristeet kuvattuna pikaisesti ja HYVIN TYYLIKKÄÄSTI  suoraan leivinpaperin päällä ;)

1900966.jpg

1900968.jpg

1900969.jpg

Prinsessasta toivottiin ei niiiin prinsessamaista, hiukset hiukan hapsottaa ja kruunukin on leikin lomassa lipsahtanut kallelleen. Harmi kun unohdin kuvata selkäpuolta, siellä kiharat ovat sotkuisemmat. Kummityttö ei haluaisi pitää kenkiä ollenkaan, joten kakun prinsessakin on potkaissut  nauha-sandaalinsa pois jalasta leikkiä häiritsemästä! Prinsessa se on kuitenkin villikin prinsessa, joten sormukset, korvakorut ja kaulakoru ovat tietysti menossa mukana =)

Koko koriste nallea ja hiuksia lukuun ottamatta on marsipaanin ja sokerimassan sekoitusta (laitoin kumpaakin suunnilleen saman verran). Nalle ja hiukset tein tummalla kaakaojauheella värjätystä marsipaanista. Lisäkoristeeksi tein muutaman pienen laatan nimeä ja ikää varten (kirjoitin elintarviketussilla ihan liian pehmeään pitaan) sekä muutamia pieniä irtokukkia.

Sylin täydeltä ONNEA 1-vuotiaalle Emmi-Ilonalle!! Huomenna tullaan paketti kainalossa juhlimaan!!