Sain jälleen suuren kunnian tehdä kakkuja ristiäisiin. Juhliin toivottiin kahta kakkua; toinen suklainen kokonaisuus ja toinen marjainen kermakakku. Koristelun toivottiin kuitenkin olevan yhtenäinen, samaan tyyliin kuin aiemmin tekemissäni valmistujaiskakuissa täällä.

1250612182_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

1250612247_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

1250612289_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Kakussa on kuuden munan kaakaojauheella maustettu pohja, jonka kostutukseen käytin vaniljasokerilla maustettua maistoa. Täytteeksi laitoin tummaa suklaavanukasta ja mariannecrushilla maustettua kermavaahtoa. Kuorrutus ja pursotukset ovat suklaakermavaahtoa; toisin sanoen levy Fazerin sinistä ja vajaa 100g tummaa suklaata sulatettuna vatkataan 2 purkilliseen vaahdotettua Flora vispiä. N-A-M-I-A!!!

1250612115_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

1250612027_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

1250612075_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tässä vaaleassa versiossa on myös kuuden munan pohja, mutta kostutukseen käytin vadelmamehua. Täytteeksi tein kevyesti sitruunalla maustettua, pehmoista vadelmamoussea. Kuorrutus ja pursotukset ovat vaniljasokerilla ja mansikkatomusokerilla maustettua Flora vispiä, johon tuli samalla kaunis, hentoinen roosan sävy.

Koristeet ovat tuttuun tapaan marsipaania, muutamilla helmiäisillä höystettynä. Vihreitä lehtiä elävöitin tummemmalla tomuvärillä ja ruusujen terälehtien reunoille sivelin kukkien kuivattamisen jälkeen pinkkiä kimallejauhetta. Nuo isommat pikkukukat tein uudella muotilla, joka tarttui mukaan kesälomareissulla Ullanunelmasta Kajaanista. Kiva setti, jossa oli kolme erikokoista muottia, joilla voi vaikka tehdä joulutähtiä tai ruusujen kantaosia. Monikäyttöisiä siisHymy

Onnittelut vielä pienelle prinsessalle! Toivottavasti juhlat olivat mukavat ja makoisat!