Pari viime viikkoa on ollut uskomattoman touhuntäyteistä aikaa! Puuhaa on riittänyt talonmaalauksessa ja pihatöissä enkä juuri ole koneelle ehtinyt muuta kuin tarkistamaan pikaisesti sähköpostit (jotka nekin odottavat vielä vastaamista, valitettavasti!). Yritän nyt ottaa itseäni niskasta kiinni ja repiä hiukan aikaa myös tälle blogiharrastukselle, en ole suinkaan teitä unohtanut!

Mutta asiaan; viime viikolla sain viimein lähetettyä myös blogiarvonnan palkinnot voittajille. Jostain päähäni putkahti ajatus "värikoodatuista" paketeista ja ne näyttävät tältä:

1795225.jpg

Tämä pinkki paketti meni Ewelynille ja sisälsi servettejä, kakunkoristeita, Wiltonin geeliväriä ja kaksi tuubia koristelugeeliä.

1795227.jpg

Tämä sininen paketti matkasi Aatun äidille ja sisälsi servettejä, Fazerin suklaata, sokerimassaa ja Wiltonin kukkatyllan.

1795229.jpg

Ja tämä beige/oranssi paketti on palkinto Marileelle, joka bongasi 100 000 tasalukeman kävijälaskuristani. Paketissa oli piparimuotteja, koristerakeita, Wiltonin kimallejauhetta ja suklaatikkuja.

Toivottavasti paketit ovat saapuneet perille ja niistä saajilleen iloa ja ehkä jotain hyötyäkin!! Onnea vielä kerran kaikille voittajille!!