743952.jpg

Esikoinen tilasi 5-vuotissynttäreilleen huhtikuussa prinsessaisen barbikakun. Pahaksi onneksi pikkusiskot sairastuivat juuri ennen juhlapäivää ja barbikakun tekoa piti siirtää. Kakun "helmaosa" oli jo jääkaapissa hyytymässä, joten pakkohan se oli syödä pois.

Tein kakun muovikulhoon kääretorttupohja-levyistä ja täytteeksi laitoin mansikkarahkaa. Pinnalle levittelin mansikka-tomusokerilla maustettua kermavaahtoa ja ripottelin koristeeksi erilaisia sokerimassa-kukkasia ja sokerihelmiä, sekä suklaalaatan ja kimaltavat kakkukynttilät. Hyvin kakku maistui näinkin, mutta varsinaiset prinsessajuhlat vietettiin sitten pari viikkoa myöhemmin.

Nuo kukat ovat ensimmäisiä sokerimassakokeilujani. Noihin isompiin kukkiin sipaisin hiukan pinkkiä kimallejauhetta keskelle ja ne olivat luonnossa ihan kivan näköisiä. Suklaalaatan tein Bake and Partyn suklaamuotilla (linkki puuttuu, sori! yritän vielä opetella), johon pursottelin ensin sulaa tummaa suklaata ja vain keskiosaan hyvin ohuesti sulatettua valkoista suklaata. Tekstin kirjoitin tummalla suklaalla myöhemmin. Laatasta tuli kivan ohut, miltei läpikuultava. Tuo suklaamuotti on kyllä kätevä, sillä voi tehdä tosi helposti kivoja "minisuklaalevyjä".