Hohhoijaa, niin on viikot vierähtäneet ja kakkukuvia on melkoinen läjä kamerassa odottamassa, että joku ahkera bloggaaja ottaisi ja postaisi ne kaikkien näkösälle! Mistäkähän niin ahkeran bloggaajan vielä löytäisi..

No, asiaan! Kuopuksen synttäreistäkin on vierähtänyt jo useampi viikko, mutta tässä vielä maistiaisia osasta synttäritarjoomuksista..

Winx- aiheinen synttärikakku (kun kerran isommat siskotkin tykkää Winxeistä, niin pitäähän pienenkin..), kuvat tästä kakusta ovat kyllä aika kauheita, mutta jospa niistä jotain erottuu..

Seuraavaksi kookos-karpalo-valkosuklaasta tehty hyydykekakku, joka oli tosi hyvää! Ohjeen postaan ihan erikseen, kunhan sen jostain ensin löydän (jälleen pikaisesti tuhersin aineksia jollekin paperilapulle samalla, kun kakkua tein). Ohje on siis peräisin suoraan tikkunekun pääkopasta

Ja olihan meillä voileipäkakkuakin..

.. nämä kuvat löysin kamerasta, ja siellä siis odottelee melkoinen määrä kakku- ym. kuvia vielä postaamista ja taitaa muutama uutuustuotekin olla vielä esittelemättä. Pahoitteluni hitaasta päivitystahdista, nyt en yksinkertaisesti ole ehtinyt enkä jaksanut panostaa blogin päivittämiseen enempää. Yritän kuitenkin parantaa tapani..

Suurkiitos myös kaikille teille ihanaisille vierailijoille, jotka uskollisesti käytte kylässä ja vielä jaksatte kommentoidakin. Olette ihania <3