Tein joulun lopettajais-kahveille myös pienen kakun lähes samalla ohjeella kuin tämä uudenvuodenkakkukin. Jätin vain karpalot täytteestä pois ja pintakiilteen tein valmiista glögistä. Glögin maku jäi mielestäni liian miedoksi ja kiille kannattaisikin tehdä vaikka glögitiivisteestä, jolloin makua on helppo "säätää" hiukan vahvemmaksi. Muuten maku oli kakussa kyllä kohdallaan, mutta tuo ruma pintakiille hiukan harmittaa. Annoin kyllä glögi-liivateseoksen jäähtyä aika kauan ja valutin lopulta sen tosi varovaisesti kakun päälle lusikan avulla. Kaikki näytti vielä hyvältä kun nostin kakun jääkaappiin, mutta kun menin kakkua hetken päästä kurkistelemaan, oli pinnalle ikävästi noussut tuota valkoista mascarpone-täytettä...

1208965.jpg

En sitten jaksanut panostaa sen kummemmin koristeluun vaan laitoin kakun päälle aiemmin tekemäni marsipaaniruusun ja muutamia lehtiä sekä ripottelin tuon "taiteellisen" pintakiilteen kaveriksi vielä muutamia sokerihelmiä ja helmiäisiä.

Ai niin, vielä yksi juttu! Nyt viikonlopun aikana kävijälaskuri on pyörähtänyt uusille kymmenille!

Kiitokset kaikille blogissani vierailleille!! Toivottavasti olette viihtyneet tekeleideni ja höpinöideni parissa :)

Uusia, kivoja blogeja on taas perustettu hurjat määrät, enkä ole varmasti tietäni löytänyt myöskään kaikkiin "vanhoihin". Jättäkäähän kommenttia, niin tulen vierailulle ja lisäilen linkkejä tuohon blogilistaani. Leipomisiin!!