Tämä kakku meni meidän kylän ala-asteen ja eskarin opettajille kiitokseksi kuluneesta vuodesta. Kakku on kolmen kotiäidin yhteistyön tulos..

1243269954_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

..ja katsokaas miten kauniisti maalatut orvokit Anja oli tehnyt kakun päälle!

1243270000_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Kakussa on kuuden munan pohja kostutettuna mansikka-appelsiinimehulla (sokeriton uutuusmehu, hyvää!) ja täytteeksi tein Pullahiiren ohjeella appelsiini-valkosuklaatäytteen. Kakun pintaan siveltiin kerros kermavaahtoa (Flora vispiä), jonka päälle laitettiin kuviokaulimella kuvioitu marsipaanilevy, joka on kevyesti sivelty lilalla kimallejauheella, jotta tuo kaunis pintakuvio erottuisi selvemmin. Pursotukset ovat mansikkatomusokerilla maustettua Flora vispiä ja koristeet ovat kokonaan marsipaania.

Tykästyin itse kovasti noihin muotilla tehtyihin orvokeihin ja tuohon kaulimen jälkeen, joten täytynee alkaa pian taas tilailemaan uusia kakkutarvikkeitaSilmänisku 

Kiitokset Annelle ja Anjalle yhteisistä kakkutalkoista ja mukavasta aamupäivästä! Kiitokset opettajille kuluneesta vuodesta ja leppoisia ja aurinkoisia lomapäiviä!!

Edit: Nyt voi olla jonkinmoista viivettä kommentteihin ja meileihin vastaamisessa, sillä tällä viikolla on ihan mieletön kiire!! Todennäköisesti ehdin bloggailemaan vasta sunnuntaina tai ehkä ensi viikon alussa, joten kärsivällisyyttä kiitos!! Uusia kakkujakin on sitten luvassa useampia..