Vilijaana haastoi minut kertomaan 8 asiaa, jotka tekevät minut onnelliseksi. Tänään on taas ollut hirmuinen hulinapäivä, mutta nyt vihdoin on aika istahtaa miettimään..

1. Oma perhe, rakkain ja tärkein asia koko maailmassa!! Tähän kohtaan sisältyy NIIN paljon, olisin voinut kirjoittaa kaikki 8 kohtaa pelkästään tästä aiheesta =)

2. Muut läheiseni, erityisesti paras ystäväni, jonka kanssa voin jakaa niin ilot kuin surutkin!

3. Oma koti!!

4. Leipominen!! Tuskin kuluu päivääkään ettei tekisi mieli "upottaa" käsiä jonkinmoiseen taikinaan. Aivan sama pääseekö niitä leipomuksia edes itse maistelemaan, pääasia että saa leipoa =)

5. Käsillä tekeminen, oli se sitten askartelua, ompelemista, piirtämistä tai mitä tahansa näpertelyä (liittyy aika tavalla myös tuohon edelliseen)

7. Hyvä kirja, jonka seurassa on mukava käpertyä sohvan nurkkaan (vielä jos mukana on suklaalevy, kaikki on täydellistä!)

8. Kauniit esineet ja asiat! Rakastan kaikkea kaunista: kynttilänvaloa, auringonpaistetta, musiikkia, linnunlaulua, kukkia, illan hämyä, talven sinisiä hetkiä... vaikka mitä! Kauniiden asioiden "omistaminen" ei niinkään ole tärkeää, niiden pelkkä olemassaolo ja niistä nauttiminen riittää.

Tämän haasteen heittäisin seuraavaksi Ebelle Mansikkamäkeen ja Minnalle Kuun karkeloihin.