Lasten sairastelu jatkuu yhä, tosin parempaan päin mennään koko ajan. Vielä en ole leipomaan päässyt, mutta lisään tänne viimeisimmän kakun, jonka ehdin saada valmiiksi juuri parahiksi ennen tyttöjen sairastumista.

Kakku tilattiin 50-vuotissyntymäpäiville ja täytetoiveena oli jotain mansikkaista. Lopputuloksena oli sitten perinteinen mansikka-kermakakku. Mielelläni olisin tähän kakkuun laittanut vielä muutamia marsipaaniruusuja koristeeksi (tyylilleni uskollisena!), mutta kakku haettiin jo juhlia edeltävänä päivänä ja kukkaset olisivat ehtineet varmasti lötsähtää ikävän näköisiksi.

1259077.jpg

Pohjana tässä on perinteinen neljän munan sokerikakkupohja, jonka kostutukseen käytin metsämansikkamehua. Molemmissa väleissä on Hellapoliisin ihanaa mansikkamoussea ja päällä pakastemansikoita hyytelösokerikiilteen alla. Pursotukset tein jälleen vaahdotetulla vispikermalla isolla avonaisella tähtityllalla.

Toivon mukaan kakku maistui niin päivänsankarille kuin vieraillekin. Onnittelut vielä 5-kymppiselle näin bloginkin välityksellä!!