Kuulostaa aika hurjalta, mutta hyvää se on!

2080939.jpg

Pohja on tehty kaurakeksinmuruista ja maustettu kanelilla. Täyte on sama kuin aiemmassa biitsikakussa (linkki), mutta pintakiilteen tein vaaleasta glögistä, johon lisäsin hivenen kellanvihreää elintarvikeväriä. Tämän kakun teossa oli epäonnea mukana, sillä ensimmäinen pintakiille ei suostunut hyytymään ja se oli kaadettava ja kaavittava kakun pinnalta pois. Siksi valkoisen täytteen pinta pehmeni niin että se alkoi nousta tuon lopullisen kiilteen pinnalle. Harmittaa niin vietävästi, vaikka pelkkä kauneusvirhehän tuo on...

Koristeeksi pursottelin kermavaahtoa ja keskelle murustelin kaurakeksejä ja pipareita. Pinnalle laitoin kanelitankoja ja tähtianiksia tuomaan jouluista tunnelmaa, sillä tätä kakkua tarjottiin pikkujouluissa.