Ella toivoi synttärikakkuunsa vettä ja puita, hiukan samaan tyyliin kuin pikkusiskon muumikakussa täällä. Suunnittelin jo tekeväni syksyisen maiseman värikkäissä ruskan sävyissä, mutta kaipuu kesän lämpöön ja aurinkoon oli sen verran kova, että päädyin tämmöiseen trooppisempaan versioon palmuineen..

Kuvia on taas monta, kun joka kantilta piti kuvata. Tietenkin..

Alunperin suunnittelin tähän vesiputoustakin, mutta se jäi ajanpuutteen vuoksi vain haaveeksi

Kakussa on kahdeksan munan sokerikakkupohja paistettuna neliönmuotoiseksi säädettävässä, kulmikkaassa reunavuoassa. Kostutukseen käytin vadelmamehua ja täytteeksi tein vadelma- ja valkosuklaamousset. Kakun hyydyttyä veistelin sen muotoonsa ja kuorrutin vaaleanvihreäksi värjätyllä, vaahdotetulla Flora vispillä. Samaa tavaraa ovat myös pursotukset, joita värjäilin Wiltonin väreillä (tosin ruskeassa on myös kaakaotomusokeria joukossa). Vedessä on kolmea erisävyistä koristelugeeliä (kahta sinistä ja helmiäisvalkoista), kivet ovat suklaakuorrutteisia kinuskiströsseleitä ja "kookospähkinät" suklaarusinoita. Kukat ovat marsipaania.

Toivottavasti kakku oli Ellalle mieleen. Onnittelut vielä päivänsankarille!!!

Jos joku ihmettelee, miksi blogissa on ollut niin kovin hiljaista viime aikoina, voin kertoa että esikoinen on sairastellut lähes koko viime viikon ja keskimmäisen neitimme muuttunut lääkitys on entisestään vähentänyt äipän yöunia, joten jaksamiset on olleet viime aikoina aika vähissä.. Jospa tilanne olisi nyt kuitenkin paranemaan päin, niin ehtisin taas panostaa tähänkin harrastukseen hiukan enemmän! Lämmin kiitos kaikille, jotka ovat hiljaiselosta huolimatta jaksaneet kyläillä ja vielä kommenttejakin malttaneet kirjoitella, te saatte auringon paistamaan harmaanakin päivänä! Kiitos<3