Hämmästyin ja ilahduin eilen ihan valtavasti, kun sain Satulilta tällaisen kunniamerkin! Kiitos Satuli!! Tämä on kunnia!!

792288.jpg

On todella kiva tietää että tekeleeni kiinnostavat, se lämmittää mieltä ja innostaa leipomaan lisää ja kehittelemään uusia ideoita!!

Haluan tietysti siirtää tämän hienon kunniamerkin myös eteenpäin ja vaikka hyviä ehdokkaita on blogimaailmassa tosi paljon, ei valinta loppujen lopuksi ollut vaikea. Haluan antaa tämän kunniamerkin

Sekasopan Marielle ja Vilijaanalle!!

Marien blogin löysin ihan ensimmäisenä näistä lukuisista upeista blogeista ja ihastuin ikihyviksi!! Toinen toistaan ihanampia kakkuja ja muita herkkuja, loistavia ideoita ja selkeitä ohjeita koko blogi pullollaan!! Ja erityisesti ihailen sitä kuinka auliisti Marie on valmis luovuttamaan ideansa ja oivalluksensa myös meidän muiden käyttöön. Kiitos Marie, leivontakärpänen puraisi blogissasi ja sillä tiellä ollaan edelleen!!

Vilijaanan blogi on todellinen aarreaitta ja sieltä on monen monta kertaa löytynyt pelastus päivän ruokalistalle kun omat ideat ovat loppuneet kesken!! Yleensä Vilijaanalta on löytynyt myös inspiraatio ruuanlaittoon silloinkin kun se on itsellä ollut kadoksissa ja lämpimät kommentit tuovat väkisinkin hymyn huulille, vaikka päivä olisi kuinka harmaa. Kiitos Viltsu ihanista ideoistasi ja aivan kadehdittavasta ahkeruudesta!!