Tein tälle päivälle tilauskakun 65-vuotissyntymäpäivän kunniaksi. Kakun piti olla gluteeniton ja vähälaktoosinen, mutta muuten sain tehdä kakun oman mieleni mukaan. Tämmöinen kakku syntyi:

1112425.jpg

Ja vielä lähikuvaa koristeista...

1112427.jpg

Kakussa on siis gluteeniton 8 munan kakkupohja, jonka kostutin mustikka-vadelmamehulla. Toisessa välissä on vadelma- ja toisessa välissä mustikka-mousse (Hellapoliisin ihanilla ohjeilla tietysti!). Päällä on mustikoita hyytelösokerikiilteen alla, sekä vaahdotettua ja vaniljakreemijauheella napakoitettua vispikermaa. Koristeena aiemmin tekemiäni marsipaaniruusuja ja -lehtiä, sekä pikkukukkia.

Syntymäpäiväsankari on mies ja juhlia vietetään nyt Itsenäisyyspäivänä. Halusin siksi pitää koristelun melko yksinkertaisena mutta kuitenkin juhlavana, jotta kakku sopii juhlistamaan kumpaakin merkkipäivää. Toivottavasti kakku oli mieluinen ja maistui niin päivänsankarille kuin vieraillekin.

 

Tämän kakun myötä haluan toivottaa Hyvää Itsenäisyyspäivää  myös kaikille teille, blogini lukijat!! (Toinen kakku on vielä tulossa, mutta en välttämättä sitä ehdi enää tänään blogiin näkyville laittaa.)