keskiviikko, 29. syyskuu 2010

Comeback!

Tikkunekun blogi on viettänyt hiljaiseloa jo kuukausikaupalla, pahoitteluni siitä! Mitään suuria mullistuksia ei elämässä ole kuitenkaan tapahtunut, vaikka aika moni onkin ollut siitä huolissaan. Aikaa vain ei tunnu riittävän koneella istumiseen entiseen malliin vaikka kakkuja kyökistä tasaiseen tahtiin tupsahteleekin. Oikein järkytyin miten paljon "julkaisemattomia" kakkukuvia koneelta ja kamerasta löytyy!! Osa kakuista on jo unohtunutkin ja kuvia selatessa tuli tunne että kukahan nuokin on leiponut..  Pitäisi kai hommata sihteeri purkamaan tämä päivityssuma pois, voisi itse keskittyä ihan vain siihen kakkuiluun!

Laitan tähän nyt muutamia kakkuja viime keväältä, jotka jostain syystä on jääneet päivittämättä. Lisää tuoreempia kuvia yritän saada mahdollisuuksien mukaan postailtua tänne. Viikkotahtiin en välttämättä pysty, mutta käykää aina välillä kurkkaamassa!

Aluksi sadunomainen ristiäiskakku kantilta jos toiseltakin..

Ja pienen prinsessan perhosaiheinen synttärikakku..

Ja hempeää hääpäiväkakkua..

Huomatkaa muuten nuo vuosiluvut! Aika kunnioitettava saavutus..

Tätä kakkua tarjottiin lukiossa, kun abit kirjaimellisesti "potkaistiin" talosta ulos! Siitä siis erikoinen kuva-aihe..

Ja vielä yksi hevosaiheinen syntymäpäiväkakku..

Ja lisää olisi vielä PALJON tulossa!! Lisätunteja vuorokauteen saa lähettää, jos jollakulla niitä on liikaa

tiistai, 20. huhtikuu 2010

Paavo Pesusieni-kakku

Olen nyt yrittänyt oikein urakalla parina päivänä saada postattua kakkukuvia tänne blogiin. Vielä jää useampi kakku odottamaan "julkistamista", mutta käykäähän kurkkimassa, näitä tulee lisää heti kun ehdin taas koneelle hiukan pidemmäksi aikaa istahtaa!

Tässä kuitenkin Paavo-kakku viime viikonlopulta..

Kakku oli jotenkin niin iso, ettei kuvaaminen oikein onnistunut.. Jospa näistä kuitenkin se olennainen välittyy

Kakulla juhlistettiin Reetan ja Aleksin yhteisiä synttäreitä ja aiheeksi toivottiin Paavoa ja etanaa. Toivottavasti tämä oli molemmille sankareille mieleen! Onnea vielä näin jälkikäteen!!

tiistai, 20. huhtikuu 2010

Spiderman-kakku nro 2

Spiderman tuntuu olevan kovasti pikkupoikien suosiossa ja pääsin nyt toteuttamaan samaa aihetta myös maalaamalla

Tähän kakkuun laitoin myös noita ylläripaketista paljastuneita m&m-suklaarakeita (punaiset olisivat olleet tosi kivoja, mutta pussissa olikin heleitä keväisensävyisiä karkkeja). Kakussa oli myös suklainen täyte, joten rakeet sopivat mainiosti koristeeksi!

Yhtäaikaa 4-vuotiaan Heikin kanssa juhlistettiin myös Harri-isän synttäreitä ja hänen kakussaan toivottiin hiihtoharrastuksen näkyvän jollain tavalla..

Tämä olikin kirpeänraikas, sitruksinen hyydykekakku vastapainoksi suklaiselle täytekakulle. Värimaailman kopsasin suoraan Spiderman-kakusta, niin kakut ovat sitten toisiinsa sointuvia, vaikka tyyli onkin muuten tyystin erilainen.

tiistai, 20. huhtikuu 2010

Kukkainen ristiäiskakku

Tähän pienen pojan ristiäiskakkuun toivottiin vauvan tossuja ja kahvipöydän kukka-asetelman sävyihin sopivia marsipaanikukkia. Nimilaatta laitettiin kakun päälle vasta kahvittelun alkaessa eli suuri salaisuus säilyi h-hetkeen saakka

Onnittelut vielä pikkumiehelle!

tiistai, 20. huhtikuu 2010

Keväinen kääretorttu

Tällä kakkumaisella, suklaisella kääretortulla juhlistettiin pääsiäistä..

Tavoittelin näihin orvokeihin enemmän keväistä tunnelmaa ja värimaailmaa, kuin aitojen orvokkien väritystä.